Wednesday, November 1, 2006

Human Rights Watch Dinner


Era intai noiembrie. Trecusera aproape 3 luni. Trecuse midtermu'.
PIUA. Sa va explic. Asa-numitul midterm e o pacaleala. Ai impresia ca este o perioada importanta, cand trebuie sa scrii referate, sa dai teste din toata jumatatea de materie. Well, e adevarat. Numai ca dupa ce se termina, nu poti rasufla usurat. Pentru ca, de fapt, nu s-a schimbat nimic, volumul de munca e la fel de enorm. E.g. Tocmai m-am oprit din scris al treilea referat pe saptamana asta. Pentru saptamana asta. Halal perioada de respiro.

Sa revenim.
Cu o zi inainte fusese Halloween-ul. Sarbatoare mare. Happy Halloween! Fiind treaza de la ora 7 dimineata, am fost pentru prima oara salutata in acest fel la ora 7.32 de catre o vrajitoare in varsta care mi-a zambit din spatele counterului de la dining hall. In rest ziua a fost superba. Soare, frumos, veverite, o cowgirl, un condamnat la moarte, un inger, o politista. Seara a fost un "pumpkin carving session". Creativity. Inspiration. Lots of pumpkins.
I had a short nap so that I could bravely stand the Halloween night. I missed the pumpkin carving session. But I planned taking pictures to people who were costumed in the weirdest way. I failed. I forgot my photo camera in the room. I also forgot to party. I played pool, cards, foosball, trivia and other games with my friends. I missed all the Halloween parties. Hell of a Halloween! :)

Maine ma duc la New York. De data asta pentru treburi oficiale. Este ceea ce se numeste Human Rights Watch Annual Dinner. Un nene a platit 1000 de dolari ca eu sa ma duc la acest eveniment. Crazy Americans!!! Voi ramane pana sambata in oras. I need some city air. Campusul ne-a deprimat pe toti. Singurul lucru incitant este cate o comanda mica pe eBay - o carte, un sapun, poate niste papuci.
Uf, nu vreau sa inchei intr-o nota tragica. Totul e bine. Numai ca sunt obosita. Nu de lipsa de somn. 7 ore pe noapte imi ajung (mai nou) :). Ritmul ma omoara :). Dar totodata simt ca acumulez atat de mult si niste lucruri atat de speciale incat merita tot efortul.

Tschüss! Ich bin sehr müde, weil ich eine lange Tage gehabt habe.
Aber ich bin sehr glücklich, ich arbeite gern.

No comments:

Post a Comment